ЧЕРНОМОРСКИ ВОДОЛАЗЕН ЦЕНТЪР ООД

Безопасността винаги на първо място!

"Черноморски Водолазен Център" ООД винаги се е стремяла да наложи европейско качество в подводно-техническите дейности. Нашата цел винаги е била да наложим имидж, водени от фразата “Ние винаги удовлетворяваме очакванията Ви и дори даваме малко повече от това, което очаквате от нас”.

Предлагаме услуги като подводно строителство, подводно ремонтни дейности, водолазни огледи и ROV инспекции, аварийно-спасителна дейност, поддръжка на плавателни съдове и пристанища.

Предлагаме водолазни курсове за начинаещи и напреднали по системите на NAUI и CMAS.

Предлагаме услугите си на местни и чуждестранни клиенти.

Постигаме целите си с висок професионализъм, планиране и дисциплина.

Управленският, оперативният и административният ни екипи работят в тясно сътрудничество за ефективно и ефикасно изпълнение на поставените задачи. По този начин осигуряваме на нашите клиенти по-добро обслужване и изпълнение на проекти.

Още...

Оператор на язовири и съоръженията към тях

Фирма "Черноморски Водолазен Център" ООД предлага услугите си като оператор на язовирите на територията на Република България. Услугата е нова за страната и включва дейсности по стонисване, експлоатация и поддържане на язовирна стена и прелижящите и съоръжения - преливник, основен изпсукател и др.

Още...

Водолазни курсове по системите на NAUI и CMAS

Фирма "Черноморски Водолазен Център" ООД предлага водолазни обучения, за ентусиасти търсещи силните усещания и високия адреналин, както и за любители на потвдните спортове. Системите за провеждане на курсове са утвърдени в целия свят и предлагат много възможности.

Още...

9001 14001 18001

Видео:

Новини: